top of page

EZMBA 10

irkatűzött, riso nyomtatott füzet
lemezborító + kiadvány design

 

Retrospektív válogatás a pécsi elektronikus zenei képzés 2010-20. közötti időszakából.


"Ismertető:
2010. őszén indult az országban elsőként elektronikus zenei képzés a felsőoktatásban, és azóta is évről-évre indul évfolyam a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán. Habár a decimális évfordulók nem relevánsak ezen a területen (és majdnem sikerült abból is kicsúszni), hosszas előkészítő munka során összegyűlt egy olyan válogatás, ami a tíz évfolyam egykori és mostani munkáit tartalmazza. A válogatást aztán Bolcsó Bálint, a képzés oktatója szerkesztette sorozatba, és így alakult ki az a sorrend, ami 38 állomásból álló körutazás formájában mutatja be a hallgatóinkat foglalkoztató hangzásvilágot.
A kiadvány fizikai változatban pendrive-ként, a vásárló által összeállítható felvételekből ún. à la carte hanglemezként, valamint egy 44 oldalas, ismertetőket és vizuális kísérleteket tartalmazó könyvecskével kiegészülve, DRUKKERES alkotóink (Moric Ildi, Gergic Ena, Bordás Marci)  igazán stílusos tervezésében és kivitelezésében jelenik meg.

A kiadvány terjedelme miatt a vásárló maga választhatja ki a hanglemezre kerülő felvételeket. A felvételek kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy egy lemezoldalra legfeljebb 12 (de inkább kevesebb) percnyi hanganyag fér, melyből a szünetek is 10 mp körüli időt foglalnak el. A transzparens vinilek igen látványosak, ezért megfontolandó az is, hogy csak egy oldalt használjon hanganyagok tárolására.
A hanglemezek vágásának megszervezése időt vesz igénybe, ezért a rendeléstől számítva 20 napon belül várható a szállítás.
Transzparens és fekete színt lehet választani. A képeken mindkettő változat látszik.
A csomagban pendrive és rizó technikával készült kis füzet is található."

0.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
bottom of page